Dealcollector.nl alle NL groupon sites

Win een gratis groeps dealWe hadden al een bericht over de opkomst van Groupon websites. Maar nu word het ons makkelijker gemaakt door een nieuwe speler op de markt, Dealcollector.nl die alle groupon deals uit Nederland bij elkaar voegt via  een overzichtelijke website.

Dealcollector bundelt alle aanbiedingen en biedt zo geheel automatisch een overzicht van de dagelijks wisselende aanbiedingen van alle Nederlandstalige Groupon klonen. Bij elke aanbieder kunnen ervaringen worden gedeeld en beoordelingen en reviews worden achtergelaten.

Via Twitter, RSS of de nieuwsbrief kun je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de laatste deals in je favoriete stad.

Dealcollector is begonnen in de VS en breid zich uit via heel Europa met websites in Duitsland , Spanje , Engeland en al eerder genoemd de VS .

En om deze start een extra zetje te geven kun je bij ons een groupon deal winnen die aangebonden wordt via Dealcollector.nl met een maximale waarde van 50 euro. Vertel ons waarom jij diegene bent die met deze prijs aan de haal moet gaan en wie weet heb jij de gratis groupon deal te pakken.

Door | 2011-02-10T14:34:03+00:00 februari 10th, 2011|Affiliate Marketing|1 Reactie

Eén reactie

  1. Het is een leuke site, maar ze hebben er sinds deze week concurrentie bij:

    http://dealcruiser.nl

    In principe worden daar net zoals bij de DealCollector de lokale deals verzameld, maar in tegenstelling tot DealCollector worden ze handig weergegeven op een kaart.

    De link naar DealCollector.com doet het trouwens niet (meer)?

Geef een reactie