Google Analytics Real-Time Google Analytics Premium

Gisteravond heeft Google haar Google Analytics real-time rapporten  gelanceerd en dat was nodig want het word steeds belangrijker om alles in real time te kunnen bekijken.

Hiermee kun je de actieve bezoekers op de site  zien en de real-time respons op sociale media meten. En of dit nog niet genoeg is is er nog een nieuw product gelanceerd Google Analytics Premium product, dat is gericht op zakelijke klanten.

Door gebruik te maken van de real-time statistieken kun je zien wat het effect is van een Tweet op het aantal bezoekers van je website en kun je meten hoe de click-throughs van je berichten is op sociale netwerken .

De ideale tool om  campagnes te meten aan je  site,  want meten is weten en 2x meten is zeker weten.

De real-time meting in nu nog te vinden onder je Dashboard tab, maar zal verhuizen naar het tabblad Start bij het uitkomen van de  nieuwe Google Analytics interface begin volgende week. De ‘Nieuwe Versie’ link is te activeren in de rechterbovenhoek van je Google Analytics paneel.

Zoals gezegd is er ook een Google Analytics Premium, met meer uitgebreide data, meer tools om die gegevens te meten en uitgebreide ondersteuning. Dit pakket is gericht op de high-end markt dat mag ook wel met een prijs van 150.000 $ per jaar.

Daar krijg je wel enterprise gerichte service voor, te weten een experts die u zal begeleiden met de installatie en een 24 / 7 support afdeling.

Gelukkig blijft de gratis versie van Google Analytics gewoon blijven bestaan ​​naast de Premium versie en daar zullen ook met enige regelmaat nieuwe versies en tools voor uitkomen

Bron: Thenextweb.com

Door | 2018-03-01T15:20:01+00:00 september 30th, 2011|Affiliate Marketing|0 Reacties

Geef een reactie