Google slechte, nutteloze sites uit zoekresultaten

content is king Google slechte, nutteloze sites uit zoekresultatenDe slogan ‘content is king’ word bij Google steeds verder doorgevoerd. Ze hebben namelijk hun algoritme aangepast waardoor de de kwaliteit van de zoekresultaten moet verbeteren. Deze vernieuwing heeft invloed op meer dan 12% van de zoekopdrachten.

Het was en word dus steeds belangrijker om originele, zelf bedachte, content te hebben en niet maar klakkeloos te kopiëren van anderen want dat word bestraft met een lagere ranking. Vooralsnog word dit alleen toegepast op de Amerikaanse markt, maar als het naar behoren werkt word het verspreid over de rest van het netwerk.

Dit is met name van toepassing bij de affiliate marketing waar vaak content word gekopieerd uit rss feeds of via xml bestanden van de netwerken. Vooral de websites die nu trucs toepassen om hoger in de ranking te komen zullen het moeilijk krijgen. De oplossing is om je eigen content te creëren en probeer daarmee zo origineel mogelijk te zijn gericht op het onderwerp van je website.

Door | 2011-03-02T15:16:23+00:00 maart 2nd, 2011|Affiliate Marketing|0 Reacties

Geef een reactie