Groupon koopjessite in Nederland

groepsdeel grouponIedereen maar zeker Nederlanders zijn gek op koopjes. Daarom draaien de Groupon sites erg goed. Het Amerikaanse Groupon is inmiddels twee jaar oud en is het snelst groeiende internetbedrijven ooit.

Met een vorig jaar behaalde omzet van 375 miljoen euro en een geschatte waarde van 3,75 miljard euro, doen ze het beter dan welk ander bedrijf ook, lees Amazon, Google en Facebook.

Het idee achter de groupon site is dat een ondernemer korting geeft, in ruil voor flink wat nieuwe klanten die op de aanbieding reageren. En het kan een grote aanloop zijn, zo had een ondernemer uit Amsterdam een aanloop verwacht van een paar honderd mensen het werden er 3400. Dit soort deals met kortingen worden alleen gegeven als er zich voldoende kopers aanmelden in een vooraf bepaald tijdsbestek, meestal 24 uur. De tegoedbon (voucher) is geldig voor een langere periode.

En wat in Amerika kan kan het hier in Nederland natuurlijk ook. Inmiddels zijn daar Groupon.nl En uitgeefconcern Wegener komt binnenkort met Sweetdeal een antwoord op Groupon. En is er ook nog Groupdeal.nl wat weer onderdeel is van de Telegraaf media groep. GroupDeal biedt elke dag een aanbieding aan in je eigen stad met kortingen tot wel 90%. Een etentje bij een restaurant, een heerlijke pedicure voor de helft van de prijs, tickets voor een concert van 25 euro voor 10 euro.

Door | 2011-01-24T16:54:26+00:00 januari 24th, 2011|Affiliate Marketing|0 Reacties

Geef een reactie