Reis zelf samenstellen is populair

pakketreizenVoorheen koos een groot deel van de mensen voor een pakketreis. Lekker makkelijk en meestal ook wat saai. World Ticket Center, een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en marktleider op gebied van vliegreizen.

Ze bieden ondermeer wereldwijde vliegtickets, hotels, autoverhuur en complete zonvakanties verspreid over de hele wereld.

Met zo’n 25.000 bezoekers per dag is worldticketcenter.nl ook een van de grootste websites met reizen van Nederland.

Je ziet de afgelopen maanden steeds vaker dat mensen hun eigen reis samenstellen. Waar voorheen veel mensen kozen voor een combinatie van vervoer enverblijf kiest men nu er steeds vaker voor om een reis zelf samen te stellen. Er is met name een grtoe groei in online hotel- en autoverhuur. En wat ook opvalt is dat mensen eerst een vliegticket boeken en dan pas op zoek gaan naar een accommodatie en/of een huurauto.

Deze toename is vooral te zien bij stedenreizen en zonvakanties. De bestemmingen voor de stedenreizen die op dit moment populair zijn Barcelona, Madrid, Rome, Praag en Parijs. Bij de zonvakanties is dit Spanje, Portugal, Griekenland of Turkije en de verre bestemmingen zoals Bali, de Caribbean.

Belangrijke redenen voor dit zelf samenstellen zijn het opkomen en gemak van internet, je kunt zelf makkelijk zoeken en vergelijken. En natuurlijk, we zijn tenslotte Nederlanders, de prijs is goedkoper als je het zelf samenstelt.

Door | 2009-10-19T15:30:28+00:00 oktober 19th, 2009|Reisinformatie, Steden Reizen|0 Reacties

Geef een reactie