Eerste skigebieden door sneeuwval al open

eerste sneeuw winterseizoen wintersportTwee weken geleden was het nog zomers weer en nu komt de winter snel dichterbij. Zo snel dat het al mogelijk is om te skiën in sommige gebieden.

En daarmee is ook het wintersport seizoen officieel van start gegaan. In de Oostenrijkse Alpen is op veel plaatsen meer dan een meter sneeuw gevallen. En dat is erg vroeg in vergelijking met andere jaren.

Op sommige plaatsen in Oostenrijk ligt al meer dan een meter sneeuw. Niet alleen de vroege sneeuwval maar ook de sneeuw kanonnen maken deze vroege start mogelijk.

Opmerkelijk is dat de sneeuwval niet alleen op de gletsjers valt maar ook in het dal en de bergdorpen, de sneeuw ligt ondermeer in Obergurgl in het Oostenrijkse Ötztal, en Mühlbach. Maar ook in de gletsjer skigebieden in Frankrijk, Italië en Zwitserland is sneeuw gevallen.

Dat is mooi voor de wintersport liefhebber die kan al vroeg beginnen met de sneeuwpret. Bizztravel wintersport biedt voordelige wintersportvakanties aan naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. U boekt al vanaf € 49,- inclusief skipas!

Goedkoper naar de sneeuw? Bizztravel

Door | 2009-10-19T16:49:49+00:00 oktober 20th, 2009|wintersport|0 Reacties

Geef een reactie